top of page

do 28 mei

|

Falcon Tactical Solutions

Cursus Wapenmaker Glock Nederlands

In het kader van de welzijnswet in het algemeen en de Codex in het bijzonder voorzien wij een cursus “Wapenmaker Glock”. Deze opleiding richten wij in om u als werkgever bij te staan bij het vormen van uw werknemers in het gebruik, het onderhoud en de eventuele herstelling van de pistolen Glock.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cursus Wapenmaker Glock Nederlands
Cursus Wapenmaker Glock Nederlands

Tijd en locatie

28 mei 2020, 09:00 – 16:00

Falcon Tactical Solutions, Industriepark Noord 11, 8730 Beernem, België

Gasten

Over het evenement

 Let op deze opleiding is enkel geschikt politionele en militaire diensten als ook voor private publieke veiligheidsdiensten.

Om het eenvoudig te houden, hebben we de cusus “Wapenmaker Glock” omgevormd tot een universele workshop waarin alle generaties(van 1 tot en met 5) van de pistolen Glock aan bod komen.

Na het volgen van de opleiding en het slagen voor een schriftelijke test, ontvangt u een officieel certificaat “Wapenmaker” van Glock welke 3 jaar geldig blijft. Dit certificaat laat toe om alle nodige werkzaamheden te kunnen uitvoeren aan de pistolen van Glock. Als bijlage is de officiële opsomming gevoegd van de door Glock toegelaten werkzaamheden.

De kostprijs van deze vorming dag bedraagt 75,00 EUR excl. btw.

De training gaat door in onze gebouwen te 8730 Beernem, Industriepark Noord 11 en start om 9 uur. Het einde is voorzien omstreeks 16 uur.

Wij vragen dat elke deelnemer een pistool "Glock" meebrengt, een kleine punttang en een kleine schroevendraaier. Vermits er met onderhoudsproducten gewerkt zal worden, dient de kledij aangepast te zijn.

Tijdens de middag is er een onderbreking. Een broodje is voorzien ter plaatse. Er kan eveneens gebruik gemaakt worden van onze faciliteiten indien men een eigen lunchpakket meebrengt.

Het maximumaantal deelnemers per training is beperkt tot 20. 

Snel inschrijven is dus de boodschap!

Bij annulering 14 dagen voor aanvang van het evenement zal er 50 % van het bedrag (37,50 EUR Excl. BTW) gefactureerd worden.

Hou er rekening mee dat mensen die reeds in het bezit zijn van een diploma dit na 3 jaar moeten hernieuwen. 

Wij kijken alvast uit naar jullie inschrijvingen!

Deel dit evenement

bottom of page